Maaltijdvervanger Hippro
Een voedingspatroon veranderen is niet eenvoudig. Het ontbijt overslaan, veel tussendoortjes, kant- en klare producten eten , buiten de deur eten….. Het zijn vaak gewoontes die u al jaren heeft en die moeilijk af te leren zijn. Een voedingsadvies van mij en begeleiding gedurende het traject bieden uitkomst. Soms is het wenselijk, of zelfs noodzakelijk, dat u in een relatief korte termijn veel gewicht verliest. Dit geldt bijvoorbeeld bij overgewicht of obesitas als het gewicht gezondheidsproblemen veroorzaakt of verergert. Wanneer een regulier dieet niet helpt, adviseer ik tijdelijk het gebruik van maaltijdvervangers van Hippro.

Waarom het Hippro dieet?
Met het Hippro dieet is het mogelijk om op een verantwoorde wijze snel resultaat te realiseren. U verliest tussen de 6-10 kilo per maand. Door de hoogwaardige maaltijden, verrijkt met plantaardige eiwitten en weinig koolhydraten, zult u geen last hebben van hongergevoel. U eet 4 maaltijden per dag. De weekmenu’s van Hippro zijn zo samengesteld dat u een smakelijk en gevarieerd dieet zult volgen. Het dieet is goed te combineren met werk, gezin en een drukke leefstijl. Dit dieet is geschikt voor iedereen die graag gewicht wil verliezen; van 5 tot 50 kilo.

Een voorbeeld Hippro-dag:
Ontbijt: Hippro muesli met 150 ml magere kwark Tussendoor: Chocolade of vanille wafel van Hippro Lunch: Toast van Hippro met Philadelphia light met tomaat en komkommer Tussendoor: Chocolade of vanille wafel van Hippro Diner: Rijst van Hippro met groenten Drink 2 liter water per dag: 8 – 10 glazen. Naast de Hippro-maaltijden mag je dagelijks heel veel groenten eten. Heb je naast je ontbijt, lunch, hoofdmaaltijd en snack nog trek? Kies dan voor groenten.

Begeleiding:
Voordat u start met het dieet, zal ik u uitgebreid over het dieetprogramma informeren. Tijdens de vervolg consulten help ik u door de moeilijke momenten heen en geef ik u veel praktische tips. Daarna bouwt u het gebruik van de producten af en begeleid ik u naar een gezonde leefstijl. Na het bereiken van uw streefgewicht zullen we aan de slag gaan met het behouden van het bereikte gewicht, zodat u ook op lange termijn succes behaalt. Wilt u meer informatie of ervaringen lezen van mensen die ook dit dieet gevolgd hebben? Ga dan naar http://www.hippro.nl of neem vrijblijvend contact met me op.